Over Mireille

Mireille Bogers is al meer dan 25 jaar werkzaam als humaan fysiotherapeut. Zij is al meer dan 10 jaar eigenaar van een eerstelijnspraktijk Fysio Active in Zuidwest Brabant.  Haar humane specialisaties liggen vooral in ruiter-specifieke klachtenbeelden en oedeemtherapie. Naast haar werk als fysiotherapeut is zij haar hele leven al hobbymatig bezig geweest met het houden en trainen van honden en paarden. In haar jeugd was zij zeer actief in de topsport en is zeer bedreven in het coachen van mens en dier om gestelde doelen te bereiken. 

Mireille had als kind de droom om dierenarts te worden. Door haar topsport verleden, werd die droom onbewust verschoven naar het vak fysiotherapie. Hiervan heeft zij geen spijt, want het is een prachtig vak. Toch kriebelde het drie jaar geleden om ook professioneel meer met dieren te kunnen gaan doen. Daardoor kwam het besluit om dierenfysiotherapeut te worden. 

En tot op de dag van vandaag is gebleken dat de combinatie van humane en dierfysiotherapie een prachtige symbiose is.

Menig ruiter of hondengeleider met hun paard of hond wordt door Mireille als combinatie begeleid en/of behandeld. Dit resulteert in blessure preventie van zowel eigenaar als dier en daarmee meer plezier in het gezamenlijk presteren.